SAP Romania, subsidiara locala a producatorului de software si tehnologie pentru afaceri la nivel mondial, va angaja 70 de oameni in urmatorii doi ani in centrul de consultanta din Cluj-Napoca (Nearshore Delivery Center – NSC), compania urmand ca pana in 2016 sa ajunga astfel la 100 de angajati in centrul din Transilvania.

In prezent, acesta numara aproximativ 30 de angajati.

La inceputul anului, compania intentioneaza sa angajeze 20 de noi consultanti pentru centrul din Cluj-Napoca prin SAP Academy, un program de training de trei luni care presupune parcurgerea unor training-uri intensive de specialitate si sustinerea unor examene pentru obtinerea certificarii internationale SAP

„Pentru urmatoarele angajari, vom cauta atat oameni cu experienta in implementarea solutiilor SAP si care pot coordona echipele de juniori proaspat create, cat si buni cunoscatori ai unor procese de business, cu o vasta experienta intr-o anumita arie de activitate si care vor putea cu usurinta sa-si insuseasca, in cadrul academiilor, solutiile SAP”, a declarat Gheorghe Olteanu, directorul SAP Nearshore Center Romania.

Reprezentantul companiei a mai precizat ca viitorii angajati ai centrului din Cluj-Napoca trebuie sa fie vorbitori de limba germana si sa aiba cunostinte avansate in ceea ce priveste procesele logistice, in special SCM, TM, IS-U si ERP Logistics.

Citeste si:
Cluj: o femeie a vandalizat 9 masini. Care este motivul
Cluj: o femeie a vandalizat 9...

Noul program de recrutare face parte din strategia de extindere a serviciilor de consultanta pe care SAP le ofera in Romania, in centrele NSC din Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca.

Angajatii NSC Cluj-Napoca furnizeaza servicii IT in principale pentru clienti din Europa Centrala si de Vest, in tari precum Austria, Belgia, Elvetia, Germania, Luxemburg si Olanda.

In prezent, in cele trei centre SAP din Romania lucreaza peste 350 de consultanti care asigura servicii pentru clienti din Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA).

Citeste si:
INACO: Bucurestiul, pe locul 171 in topul mondial al inovarii
INACO: Bucurestiul, pe locul...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Un nou deal in imobiliare: Hexagon vinde 3 cladiri de birouri in Cluj