IBM a obtinut rezultate remarcabile cu ajutorul serverului IBM System p5, ceea ce face ca platforma Amdocs Charging 6 sa poata scala pana la 30 milioane de clienti in timp real, cu costuri mai reduse, informeaza un comunicat remis Agentiei Rompres.
Cererea pentru sisteme de taxare flexibile, in timp real, este determinata atat de cresterea numarului de clienti pre-paid - care necesita sisteme de taxare a apelurilor in timp real - cat si de inmultirea serviciilor de date de tipul ringtone-urilor si al descarcarilor de muzica de pe Internet.

Rezultatele acestui test de performanta demonstreaza abilitatea companiilor Amdocs si IBM de a furniza o solutie de infrastructura accesibila si scalabila, astfel proiectata incat sa vina in intampinarea nevoilor de afaceri ale clientilor nostri, a declarat Jeff Howard, director in cadrul diviziei IBM System p.

Testul de performanta a platformei software Amdocs Charging 6 ruland pe servere IBM System p5 595 a evidentiat un numar constant de circa 15.000 de apeluri pe secunda sau aproximativ 22 milioane de apeluri pe ora pentru clientii pre-paid.

Abilitatea de a taxa clientii in timp real, in functie de nivelul in care acestia folosesc anumite resurse reprezinta o necesitate pentru orice funizor care doreste sa ofere servicii de date mobile cu valoare adaugata si sa practice aproximativ aceleasi tarife atat pentru clientii pre-paid, cat si pentru abonati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri