Abonatii Orange care isi activeaza noua optiune vor avea primele 50 de minute de convorbiri in roaming, apeluri primite si apeluri initiate, cu tarife reduse la jumatate. Toti clientii Orange cu abonamente din planul de servicii Personal care au activat serviciul Roaming si calatoresc in tarile Uniunii Europene pchimbul unei taxe ot beneficia de Orange Travel Holiday in slunare de numai 2 dolari, incepand cu 3 iulie.

Optiunea poate fi activata oricand in perioada iulie-august 2006, iar reducerea de 50% este valabila pana in septembrie, se anunta intr-un comunicat emis de Orange.

äOrange este mereu alaturi de clientii sai, iar in aceasta vara avem o oferta cu totul speciala pentru cei care calatoresc in Europa. De exemplu, clientii care aleg ca destinatie Italia, Grecia sau Cipru si isi activeaza optiunea Orange Travel Holiday vor avea pentru primul minut de convorbire un tarif cu pana la 65% mai mic decat celelalte oferte de pe piataö, ne spune Irina Pana, International Roaming Manager la Orange Romania.

Orange este singurul operator din Romania care ofera acest beneficiu clientilor sai, in toate tarile Uniunii Europene si Elvetia, indiferent de reteaua pe care o utilizeaza, si indiferent de destinatia apelurilor. Avantajul clientului vine inca din primul minut vorbit in roaming, ceea ce face ca noua optiune propusa de Orange sa fie foarte atractiva pentru toti cei care calatoresc si doresc sa tina legatura cu cei de acasa sau de oriunde.

Orange este lider de piata in Romania cu 7,1 milioane de clienti la sfarsitul primului trimestru al anului 2006 si este parte a Grupului Orange una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, fiind prezenta in 17 tari.

La sfarsitul anului 2005, Orange Romania a avut o cifra de afaceri de 870 milioane EUR si 6.8 milioane de clienti, inregistrand cea mai mare crestere a bazei de abonati si venituri dintre operatorii din Romania. Pentru a fi aproape de clienti, Orange a dezvoltat o larga retea de magazine proprii ce cuprinde pana acum 28 de locatii in toata tara.