HP anunta inovatii in domeniul tehnologiilor de stocare

Hewlett-Packard (HP) a incheiat, recent, o serie de parteneriate cu Broadcom, Seagate si alti producatori, pentru imbunatatirea componentelor de retea pentru servere si a tehnologiei de stocare, precizeaza un comunicat al companiei.
HP lanseaza, astfel, primele adaptoare multifunctionale de retea din industrie care asigura o "structura unificata" ("unified fabric") de retele, sisteme de stocare si clustere de inalta performanta, cu un punct unic de conectare.

Compania ofera, totodata, o tranzitie usoara la tehnologia Serial Attached SCSI (SAS) printr-un portofoliu cuprinzator care contine o noua unitate de hard disk standardizata, de dimensiune mica, disponibilitate RAID6 si tehnologia HP de stocare universala, care le permite clientilor sa migreze cu usurinta datele in mediile unificate de servere si stocare ale HP.

Prin parteneriatele cu Broadcom si Seagate, HP a extins capabilitatile standardizate ale retelelor si ale sistemelor de stocare SAS prin inovatii care pot fi integrate in mediile existente.

In urmatoarele 12 luni, aceste tehnologii noi vor fi disponibile in noile generatii de produse BladeSystems, HP Integrity, HP ProLiant si HP StorageWorks.

"Clientii se asteapta ca inovatiile aduse produselor si tehnologiilor HP sa le imbunatateasca productivitatea si sa scada costurile de utilizare", a declarat Brad Anderson, prim-vicepresedinte si director general al diviziei HP de servere standardizate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri