Furnizorul de servicii de outsourcing Webhelp Romania vrea sa angajeze 400 de oameni la inceputul anului viitor, urmand sa ajunga astfel la circa 1.600 de salariati, a declarat pentru wall-street.ro, Mihaela Rusu, directorul general al companiei.

Webhelp activeaza in Romania din anul 2000 si are 1.170 de angajati in cele trei centre pe care le detine (doua in Bucuresti si unul la Galati). De curand, furnizorul de servicii a inchiriat 1.500 de metri patrati (doua etaje) in centrul din cladirea Premium Plaza din Piata Victoriei.

“Compania noastra este in cautarea a 400 de noi colaboratori in primele luni ale anului 2014 iar previziunile se anunta si mai pozitiv pentru anul viitor cu alte posibile noi angajari. Estimam in permanenta dezvoltari ale activitatii noastre atat in Romania cat si in strainatate in tari precum Franta, Belgia, Marea Britanie, Maroc, Algeria, Africa de Sud sau Madagascar”, a explicat Rusu.

Webhelp cauta in special vorbitori de limbi straine care sa poata comunica cu utilizatorii ori partenerii clientilor, sa redacteze oferte comerciale, sa gestioneze reputatia online si pe retelele sociale sau sa administreze pagini web.

“Ne asteptam din partea unui nou coleg sa fie disponibil sa invete mereu si repede, sa poata folosi cu usurinta diferite mijloace de comunicare (telefon, online, mail, curier, retele sociale) si mai ales sa cunoasca limba straina pe care o foloseste. Avem in interiorul companiei noastre atat persoane entry-level cat si persoane cu doctorat, atat pe posturile full-time cat si part-time”, a mai spus sefa Webhelp Romania.

Webhelp Romania recruteaza...
Citeste si: Webhelp Romania recruteaza 400 de oameni, in special vorbitori de...

In prezent, Webhelp ofera servicii in franceza, germana, italiana, spaniola, poloneza, greaca, olandeza, si engleza. De asemenea, in perioada urmatoare managementul vrea sa adauge limbe nordice si ebraica.

Clientii companiei provin din industrii precum turism, telecom, beauty, energie, servicii publice, comert online, asigurari, printre acestia numarandu-se Sephora sau Orange.

La nivel global, Webhelp are peste 17.000 de angajati in intreaga lume in 36 de sedii din opt tari.

Romania, cea mai scazuta rata...
Citeste si: Romanii, cea mai scazuta rata de participare la programe de invatare


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Sute de angajari in call-center si outsourcing: ce se cauta