Situatia economica generala a pus o presiune deosebita pe modul de lucru al companiilor, fortandu-le sa actioneze mult mai rapid si mai eficient. In cursul anului, numarul de contracte pe segmentul de manufacturing, unde companiile au ales WizPro, a crescut cu 60%. Pe de alta parte, compania va incheia anul cu o crestere de 67% pe segmentul retail si distributie, dupa ce in prima jumatate de an cresterea a fost de 90%.

„Viteza de reactie a devenit un criteriu aproape tot atat de decisiv ca si pretul si calitatea solutiilor noastre. O scurtare a perioadelor de implementare va aduce clientilor beneficii considerabile”, a declarat Adrian Bodomoiu, director general Wizrom Software, compania cu cel mai mare numar de clienti ERP in Romania.

La randul sau, reflectand situatia din economie, segmentul servicii s-a mentinut la acelasi nivel ca in 2012, in timp ce piata auto a inregistrat un regres in ceea ce priveste cererea de solutii de business. Pe de alta parte, investitiile in solutii de business pentru sectoarele telecom, constructii si financiar-bancar au intrat intr-o faza de inghet.

„Premizele pentru 2014 sunt insa mult mai bune decat cele de acum un an. Valoarea contractelor de implementare semnate in T4 si pentru care vom incepe si derula implementarile in cursul anului viitor s-a dublat fata de ceea ce aveam cand am inceput 2013”, a incheiat seful Wizrom Software.

Principalii concurenti ai companiei sunt Siveco, Totalsoft sau Softwin.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri