K Tech - Ultra PRO este, incepand din luna iunie, distribuitor autorizat Pinnacle Systems, lider mondial in furnizarea de solutii complete de editare video.
K Tech - Ultra PRO ofera in magazinele Ultra PRO Computers o gama larga de produse, de la seria Studio Plus pentru editare video si seria Dazzle Video Creator, pana la seria PCTV Analog pentru inregistrarea programelor TV, informeaza Rompres.

Destinata atat incepatorilor cat si entuziastilor, seria Pinnacle Studio permite imbunatatirea permanenta a calitatii inregistrarii video datorita numeroaselor facilitati software caracterizate prin simplitate, calitate si inovatie.

Seria Dazzle permite arhivarea si editarea filmelor preferate sau vizionarea programele TV direct pe calculator, printr-o metoda comoda si rapida.

Modalitatea cea mai usoara de a transforma calculatorul in televizor o regasim la seria Pinnacle PCTV. Aceasta ofera controlul facil al programelor TV, intreruperea si reluarea cadrelor unei emisiuni cu un simplu clic. Noua gama de produse Pinnacle, oferita de magazinele Ultra PRO Computers, raspunde nevoilor clientilor de diversitate si inovatie, de la incepatori pana la cei mai exigenti.

Grupul K Tech - Ultra PRO este una dintre cele mai importante prezente de pe piata romaneasca de IT, desfasurand activitati atat in segmentul de retail cat si in cel de distributie. in anul 2005, grupul K Tech - Ultra PRO a obtinut o cifra de afaceri de 80 milioane dolari, in crestere cu 20,30% comparativ cu anul 2004.

In 2003 a fost infiintata compania Ultra PRO Software. Specializata in solutii software si hardware integrate, aceasta pune la dispozitia clientilor sai o oferta diversificata.

Pinnacle Systems, Inc. este lider in furnizarea de instrumente pentru creatia, montajul si prelucrarea continutului video digital si a primit noua prestigioase premii Emmy pentru inovatiile tehnice si calitatea superioara a tuturor liniilor de produse.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri