SAP Romania, filiala locala a unuia dintre cei mai mari producatori de software de business la nivel mondial, vrea sa faca aproximativ 250 de angajari pana la finalul lui 2015, a declarat pentru wall-street.ro, Valentin Tomsa, directorul general al companiei.

La finalul anului trecut, SAP avea in Romania in jur de 350 de angajati, in sediul de la Bucuresti, dar si in centrele de consultanta din Timisoara si Cluj-Napoca, un numar la care managementul estimase initial ca va ajunge de-a lungul acestui an.

„Vom continua angajarile, astfel incat, obiectivul initial de a avea 400 de angajati pana la sfarsitul lui 2014 sa fie devansat, iar la sfarsitul anului 2015 numarul de angajati sa ajunga la 600”, a explicat Tomsa.

SAP recruteaza atat online, prin intermediul portalului propriu de cariere, prin social media sau site-uri specializate, cat si offline, compania fiind prezenta cu oferte de job-uri in toate centrele universitare in care face frecvent recrutari, respectiv in Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca.

Furnizorul de software a avut in 2012 o cifra de afaceri de 23,2 milioane de euro si profit net de 2,86 milioane de euro, conform Ministerului de Finante.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri