Microsoft a vandut nu mai putin de trei milioane de console de jocuri Xbox One pana la finalul anului 2013, in numai sase saptamani de la punerea in vanzare, potrivit unei postari de pe blogul companiei americane. http://news.xbox.com/2014/01/xbox-one-january-thank-you

Consola de jocuri de noua generatie a fost vanduta pana in prezent in 13 tari, iar oficialii companiei precizeaza ca Xbox One este “cea mai bine vanduta consola de jocuri din Statele Unite”.
“Inca de la lansare cererea pentru noua consola de jocuri a fost foarte crescuta, iar vanzarile din perioada Sarbatorilor au fost la un nivel foarte ridicat”, sustin reprezentantii Microsoft, care au precizat ca vor continua dezvoltarea de jocuri exclusive pentru aceasta platforma.
In primele doua saptamani de la punerea in vanzare Microsoft raporta ca Xbox One s-a vandut in doua milioane de exemplare.
Pragul de 2 milioane de unitati vandute a fost doborat si de rivalii de la Sony si PlayStation 4 (PS4) in primele doua saptamani de la punerea in vanzare, dupa cum scria WALL-STREET, la inceputul lunii decembrie.
Pe plan local, consola de jocuri Xbox One a inceput deja sa fie comercializata, in timp ce PS4 isi va face aparitia in magazinele din Romania la finalul lunii ianuarie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri