Samsung Galaxy S5, unul dintre cele mai asteptate telefoane ale anului, ar urma sa fie lansat in luna aprilie si va dispune de o functie de scanare a ochiului, relateaza Bloomberg.

WALL-STREET.RO a mai scris despre functia de scanare a irisului care ar urma sa fie disponibila pe viitorul flagship lansat de producatorul sud-coreean inca din luna octombrie.
Prin aceasta functie Samsung va oferi posibilitatea utilizatorilor sa isi securizeze si mai bine terminalele mobile.
Samsung Galaxy S5 va veni insotit de o noua generatie de dispozitive inteligente, cel mai probabil de o noua generatie a ceasurilor inteligente Galaxy Gear.
“In ultimii ani modelele din seria Galaxy S au fost lansate in prima jumatate a anului, in perioada martie-aprilie, iar in acest an preconizam ca vom vom aduce pe piata modelul Samsung Galaxy S5 in acest interval”, a declarat vicepresedintele executiv al companiei, Lee Young Hee.
Pe Internet au circulat in aceasta perioada informatii potrivit carora noul Samsung Galaxy S5 ar urma sa fie lansat la targul tehnologic Mobile World Congress (MWC) care va avea loc in Barcelona, la finalul lunii februarie.
Apple a fost prima companie care a introdus o metoda de securizare mai buna lansand pentru prima data functia de amprentare digitala, denumita Touch ID, pe modelul iPhone 5S
Samsung Galaxy S5, varful de gama al producatorului sud-coreean in materie de telefoane mobile inteligente, ar urma sa dispuna de un ecran cu cu o diagonala de 5,25 inch care suporta o rezolutie de 2560x1440 pixeli, cunoscuta drept si tehnologia 2K.
Surpriza insa ar putea veni la tipul de display folosit de coreeni.
Oficialii companiei spun ca matricea Ultra HD AMOLED, o tehnologie proprie smartphone-urilor Samsung de noua generatie, nu este perfect functionala pe rezolutii de foarte inalta definitie, motiv pentru care compania a decis sa foloseasca un display produs de japonezii de la Sharp, companie care asigura ecranele si pentru terminalele mobile Apple.
Noul display folosit pe Galaxy S5 va putea furniza pana la 560 de pixeli / inch, in prezent cea mai mare densitate a numarului de pixeli disponibila pe un smartphone.

Samsung este cel mai mare producator de telefoane mobile din lume care, conform mai multor companii de cercetare, vinde unul din trei telefoane inteligente la nivel global.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri