Orange Romania, cel mai mare operator de telecomunicatii de pe piata locala, extinde serviciul Orange TV cu cinci canale noi: AXN HD, AXN Black, AXN White, AXN Spin si Travel Channel.

Pe langa AXN HD, AXN Black si AXN White, inca opt canale existente au acum dublare audio in limba maghiara: Discovery Channel, CBS Reality Extreme Sports, Discovery Science, Eurosport 2 HD, ID Investigation Discovery, Jim Jam si MGM.

Canalele AXN HD si AXN Spin sunt oferite in cadrul abonamentului World HD, care include acum 67 de canale romanesti si internationale, dintre care 20 in format HD.

Taxa abonamentului porneste de la 8 euro/luna.

Canalele AXN Black, AXN White si Travel Channel HD sunt disponibile la abonamentul Universe HD, care include 98 de canale romanesti si internationale, dintre care 39 in format HD, iar taxa abonamentului porneste de la 12 euro/luna.

Citeste si:
Cu ce noi solutii pentru small offices vine Orange Romania
Cu ce noi solutii pentru...

Posturile AXN sunt in acest moment in perioada de testare a semnalului, insa programele pot fi urmarite integral de catre clientii Orange TV.

„Prin adaugarea noilor canale in lista celor disponibile la Orange TV, dar si prin dublarea unor canale in limba maghiara, raspundem cererilor clientilor nostri, carora le oferim acces la si mai mult continut de interes pentru ei. Este primul pas de anul acesta, cand le pregatim si mai multe noutati, pentru a-i ajuta sa fie cat mai aproape de emisiunile, filmele si stirile care-i intereseaza.” a declarat Julien Ducarroz, directorul comercial al Orange Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
In ce startup-uri a investit Orange Fab