RCS&RDS, cel mai mare operator de televiziune si internet de pe piata locala, a lansat o oferta de telefonie mobila cu minute nationale, internationale si internet mobil, noile abonamente Digi Mobil Optim avand preturi intre 2 si 10 euro pe luna cu TVA inclus, potrivit site-ului www.rcs-rds.ro

Oficialii companiei promoveaza noua oferta ca fiind „cea mai accesibila oferta de telefonie mobila cu minute nationale, internationale si internet mobil incluse”.

Noile pachete includ convorbiri nelimitate catre reteaua Digi, mobil si fix, intre 200 si 1500 minute incluse in retelele fixe si mobile nationale si internationale si internet mobil cu trafic nelimitat inclus la viteze de pana la 21,6 Mbps pentru traficul pana la 5 GB.

Dupa consumarea minutelor incluse, convorbirile nationale fixe costa 0,62 eurocenti/minut, TVA inclus, iar cele nationale mobile 1,24 eurocenti/minut, TVA inclus.

De asemenea, dupa consumarea SMS-urilor incluse, mesajele trimise in alte retele mobile nationale costa 3,72 eurocenti.

Catre destinatiile internationale, dupa depasirea minutelor incluse, preturile minutelor variaza intre 1,24 si 1,48 de eurocenti, dupa consumarea SMS-urilor, mesajele sunt intre 4,96 si 8,68 de euro, in functie de destinatie.

RCS&RDS este cel mai mare operator local de internet si televiziune si al doilea de telefonie fixa. De asemenea, compania are operatiuni in zona de telefonie mobila.

Compania activeaza in Romania, dar si la nivel regional.

Contractele pentru pachetele Digi Mobil Optim se incheie pe o perioada de 12 luni sau 24 de luni.

(1) Retele fixe si mobile nationale, precum si principalele retele fixe din UE si retele fixe si mobile din SUA, Canada si China.
(2) Viteza de acces este de pana la 3,6Mbps, 7,2Mbps, 14,4 Mbps sau 21,6 Mbps aceasta fiind determinata de tipul echipamentului terminal utilizat si de dezvoltarea retelei 3G Digi Mobil.
La depasirea traficului recomandat viteza de acces se va limita pana la 128 kbps viteza de download si pana la 64 kbps viteza de upload.
(3) Retele de telefonie mobila din Europa: Bulgaria, Austria, Marea Britanie, Italia, Germania, Franta, Ungaria, Spania, Grecia, Cipru, Olanda, Portugalia, Polonia, Danemarca, Irlanda, Suedia, Republica Ceha, Finlanda, Letonia, Lituania, Malta, Norvegia, Turcia.
(4) Retelele de telefonie mobila din Slovenia, Belgia, Luxemburg, Slovacia, Islanda, Estonia, Elvetia, Insulele Canare, Insulele Azore, Insula Madeira, Insula Martinica, Guiana Franceza, Guadelupa, Reunion, Gibraltar, Lichtenstein si Croatia.
(*) Tarif promotional pana la data de 31 martie 2014. Daca din 1 aprilie anul acesta tariful de interconectare va fi mai mic sau egal cu 1,24 eurocenti/minut, tariful de 1,24 eurocenti/minut se va aplica si dupa aceasta data

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri