Compania de servicii de outsourcing Webhelp Romania vrea sa angajeze 400 de persoane, care stiu limbi straine precum franceza, germana, spaniola, italiana, poloneza, engleza, olandeza ori greaca.

Printre posturile disponibile se numara cele de consultant clientela, backoffice adviser, customer adviser, partner relationship manager, client relation consultant, premium relationship manager, assistant for sales department, customer service relationship manager, digital writer, consultant pentru digital, consultant tehnic sau consilier pentru produse de infrumusetare.

Compania de origine franceza Webhelp activeaza in Romania din anul 2000 si la finalul anului trecut avea 1.170 de angajati in cele trei centre pe care le detine (doua in Bucuresti si unul la Galati). In decembrie, furnizorul de servicii a anuntat ca a inchiriat 1.500 de metri patrati (doua etaje) in centrul din cladirea Premium Plaza din Piata Victoriei.

Pentru a recruta mai usor, Webhelp a lansat propriul site de recrutare job.webhelp.ro destinat cunoscatorilor de limbi straine interesati sa devina colaboratori ai companiei in Romania.

Site-ul, disponibil in trei limbi, franceza, engleza si romana, permite candidatilor sa afle mai multe despre joburile oferite de companie, sa participe la concursuri si sa afle mai multe despre profesiile disponibile in cadrul companiei.

Citeste si:
Joburi in strainatate: ce oferte de munca au angajatori
Joburi in strainatate: ce...

Creata in 2000, Webhelp are in prezent peste 35 de centre in 8 tari (Franta, Marea Britanie, Africa de Sud, Maroc, Belgia, Romania, Algeria, Madagascar) si peste 17 500 de salariati in intreaga lume.

Afla mai multe din textul: Webhelp vrea sa angajeze 400 de oameni la inceputul lui 2014


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Gregoire Vigroux, TELUS: Romania, o piata matura pentru outsourcing