Endava Romania, unul dintre principalii furnizori de servicii IT de pe piata locala, vrea sa angajeze 100 de persoane anul acesta in Bucuresti, compania urmand sa ajunga astfel la 400 de oameni, a declarat Radu Grosu, delivery director pentru centrul de dezvoltare al Endava din Capitala.

Furnizorul de servicii este unul dintre cei mai activi angajatori din domeniul IT, avand mai mult de 1.000 de angajati in sediile din Bucuresti, Cluj si Iasi.

Compania planifica o crestere de 25% pe an a personalului din Romania in urmatorii doi ani.

In acest moment, Endava are aproape 300 de angajati la Bucuresti, implicati in proiecte de dezvoltare software in principal pentru clienti din Marea Britanie si SUA din domenii cum ar fi cel bancar, plati electronice, media si publishing.

Endava a inchiriat recent 40% din suprafata inchiriabila din cladirea de birouri AFI Park 3 din Bucuresti. Compania ocupa deja doua etaje in AFI Park 1, care vor fi relocate in cea de-a treia cladire in decembrie 2014, in timp ce isi va extinde activitatea pe doua etaje aditionale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri