Gigantul Microsoft Corp., cel mai mare producator mondial de programe software, a anuntat joi seara ca va amana data lansarii pe piata a pachetului Office 2007 pentru a imbunatatii performantele produsului, aceasta fiind insa doar ultima dintr-o serie de amanari de produse anuntata anul acesta de Microsoft, informeaza Rompres.

Astfel, pentru clientii de tip business Microsoft a anuntat ca intentioneaza sa lanseze Office 2007 la finele acestui an, fata de luna octombrie 2006 cum s-a anuntat anterior. Similar, pentru toate celelalte categorii de clienti pachetul Office 2007 ar urma sa apara pe piata la inceputul lui 2007, fata de luna ianuarie 2007 cum se intentiona initial.

Microsoft a anuntat ca a luat aceasta decizie deoarece a dorit sa imbunatateasca performantele produsului prin includerea opiniilor si sugestiilor venite de la cei care au testat varianta "beta" a pachetului Office 2007. In plus, Microsoft vrea sa analizeze impactul pe care il va avea amanarea datei de lansarea a Office 2007 asupra introducerii pe piata a sistemului Windows Vista.

Amanarea celei mai noi variante a pachetului Microsoft Office (pachet ce include programele larg utilizate Word, Excel si PowerPoint) este doar una din amanarile de produse anuntate in ultima perioada de Microsoft. In luna martie a acestui an grupul lui Bill Gates a anuntat amanarea datei la care va fi lansat Windows Vista, ultima versiune a sistemului de operare Windows, sistem folosit de majoritatea computerelor personale de pe planeta. Pentru imbunatatirea calitatii produsului, Windows Vista va fi lansat undeva la inceputul anului viitor, pierzand astfel oportunitatile comerciale oferite de perioada sarbatorilor de iarna.

Sistemul de operare Windows si pachetul Office sunt principalele produse comercializate de Microsoft, fiind responsabile pentru mai mult de jumatate din veniturile totale realizate de Microsoft. Analistii considera ca amanarea datei la care va fi lansat Office 2007 pe piata nu va avea un impact asupra clientilor de tip business, insa va afecta imaginea companiei Microsoft.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri