Cosmote Romania, al treilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, lanseaza Recharge, o aplicatie care ofera posibilitatea de a reincarca un numar de telefon Cosmote preplatit, direct prin intermediul unui smartphone.

Cosmote Recharge nu necesita crearea unui cont, iar reincarcarea se face prin introducerea in aplicatie a numarului de telefon Cosmote care se doreste a fi reincarcat si a sumei dorite (intre 5 si 100 de euro), plata aferenta facandu-se prin intermediul cardului bancar (de debit sau credit).

Fiecare numar al cartelei Cosmote sau Frog reincarcat prin intermediul aplicatei va primi un bonus de 50 minute si 50 de SMS-uri in retea. Numerele reincarcate prin aplicatie pana la data de 15 februarie 2014 vor primi ca bonus aditional 500 de minute in retea, iar cele reincarcate pana la data de 6 februarie primesc, in plus, si acces gratuit la aplicatia RadarMe, valabil 1 luna de la momentul reincarcarii.

„Prin lansarea aplicatiei Cosmote Recharge, le oferim clientilor nostri o optiune noua si convenabila de reincarcare: o mama poate sa reincarce contul prepaid al copilului sau, fiul care lucreaza in strainatate sau in alt oras din Romania poate efectua o reincarcare a creditului pentru tatal sauȚ, a spus Olaf Lausen, chief of staff & business development director pentru Cosmote si Romtelecom.

Aplicatia este compatibila cu telefoanele care utilizeaza sistemul de operare Android 2.2 (sau mai recent) si iOS 4.0 (sau mai recent) si poate fi descarcata gratuit din Play Store si App Store.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Samsung dezvaluie senzorul de 108 megapixeli