Compania de outsourcing HyperCubic IT, cu o prezenta de cinci ani pe piata de profil, estimeaza o crestere de 40% a afacerilor in 2014, principalul segment de evolutie fiind generat de catre IMM-uri.

Conducerea HyperCubic IT Outsourcing vrea ca in acest an sa isi creasca cifra de afaceri prin dezvoltarea busines-ului de mentenanta a sistemelor informatice si marirea echipei.
”Am incheiat anul 2013 cu afaceri de aproximativ jumatate de milion de euro. Obiectivul principal pentru acest an este dezvoltarea business-ului de servicii si suport solutii IT, adaptate cerintelor IMM-urilor din Romania. Estimam ca in 2014 ne vom creste afacerile cu 40%, piata locala fiind principalul accelerator al business-ului. Ne vom axa pe linia de mentenanta, fara a neglija insa segmentul de service echipamente IT, care are la randul lui o cota importanta in cifra de afaceri a companiei”, a declarat Bogdan Rohan (28 de ani), managerul general HyperCubic IT Outsourcing,
HyperCubic isi desfasoara activitatea in Bucuresti si in zonele limitrofe, situate la maximum 100 de kilometri de Capitala.
In prezent, reprezentantii companiei nu iau in calcul o extindere la nivel national sau international.
”Studiile arata ca piata IT va creste in urmatorii cinci ani, iar HyperCubic se aliniaza la aceste tendinte. In acest sens, pentru consolidarea si dezvoltarea activitatilor companiei, in 2014 vom recruta cel putin 10 administratori IT, dar si specialisti in vanzari si marketing”, spune Bogdan Rohan.
Bogdan Rohan, 28 de ani, a fondat HyperCubic in a2009, dupa absolvirea Facultatii de Politehnica. Compania a intrat pe piata cu doi angajati specializati pe reparatii de echipamente IT.

Doi ani mai tarziu, HyperCubic si-a extins domeniul de activitate in zona de mentenanta a sistemelor informatice, iar echipa companiei a crescut constant, ajungand in prezent la aproape 30 de membri.

Compania s-a extins pe doua linii de business: externalizare IT si servicii IT de reparatii laptopuri si echipamente IT. Serviciile HyperCubic sunt adresate in special firmelor mici si mijlocii, care doresc sa externalizeze departamentul IT sau o parte dintre functiunile acestuia. Portofoliul de clienti al HyperCubic cuprinde companii ca Nissan,Groupama, Best Foods, Agip, Delta Studio.

Pentru HyperCubic lucreaza in prezent 30 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri