Totalsoft, unul dintre cei mai mari producatori de software de business de pe piata locala, vrea ca in 2014 sa creasca cu circa 15% fata de cifra de afaceri de circa 27 de milioane de euro de anul trecut, a declarat Liviu Dan Dragan, directorul general al companiei, intr-un comunicat de presa.

Compania si-a fixat ca obiectiv un profit operational de 6 milioane de euro.

De asemenea, managementul mizeaza pe un avans de 20% a veniturilor din solutiile proprietare Charisma, precum si o triplare a veniturilor din proiecte pe fonduri structurale fata de 2013.

Anul trecut compania a avut afaceri de 27,07 milioane de ruro si un EBITDA de 4,9 mil Euro. Veniturile inregistrate de companie in Romania au insumat 23,05 milioane de euro, in timp ce proiectele la nivel international au generat 4,02 milioane de euro. Compania a avut clienti internationali precum Deutsche Leasing (Brazilia, Spania, Portugalia si Polonia), BNP Paribas Luxemburg sau Raiffeisen Leasing.

Cel mai important segment in cifra de afaceri a companiei este divizia Charisma care inseamna 69% la veniturile obtinute in 2013, Aceasta este urmata de divizia de dezvoltare de solutii software la cheie Acollada generand 20% din cifra de afaceri, in timp ce veniturile aduse de divizia de project management TotalSoftPM s-au ridicat la 11%.

Printre companiile care s-au alaturat portofoliului de clienti Charisma in 2013 se numara Tinmar, RePower, e-ON, Servier Pharma, Lasherz, Conex Distribution, Albalact, MNT Healthcare Europe, Cegedim, Cargil, Green Group, Howard Johnson si Agro Chirnogi.

Totalsoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa, in 1991.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri