Viitorul iPhone al companiei Apple ar putea avea ecran din aliaj format din safire si cristale, lucru care l-ar putea face foarte greu de crapat, scrie presa internationala.

Apple ar fi plasat o comanda de mari dimensiuni pentru a construi ecrane speciale de acest tip. Conform raportului, Apple va avea la dispozitie tehnologie pentru a produce peste 103 milioane de ecrane pe an.

Senzorul touch de pe iPhone 5S contine deja safire taiate cu laserul, care permit o mai mare precizie. Folosind o astfel de tehnologie in ecrane, acestea ar putea deveni foarte rezistente la zgarieturi si mult mai putin probabil sa se sparga in cazul in care scapa de la inaltime.

Este posibil ca si iPad Air 2 sa introduca acest tip de ecran. Mai jos, un clip care arata cat de rezistent ar putea fi un astfel de ecran.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri