Mihai Tudor a fost numit in functia de director general al companiei IBM Romania incepand cu 1 iulie 2006, inlocuindu-l pe Vladimir Aninoiu, care a fost promovat in functia de director general pentru tarile in curs de dezvoltare, IBM Europa Centrala si de Est, Austria & Elvetia (IBM CEMAAS).

De origine romana, domnul Tudor aduce cu sine, in noua sa pozitie, multi ani de experienta incununati cu succese in domeniul vanzarilor de solutii IT in Romania; mai mult, domnul Tudor a obtinut o serie de realizari de exceptie in zonele geografice IBM in care a activat. Inaintea acestei desemnari, Mihai Tudor a ocupat pozitia de director de vanzari in cadrul diviziei Systems Technology Group a IBM, Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa (IBM CEMA).

Domnul Tudor a absolvit Universitatea din Craiova, sectia de Inginerie Electrica. Detine un MBA si o Diploma Profesionala in Management de la Open University Business School din Marea Britanie, si un certificat de studii in Administrarea Afacerilor de la Swinburne University of Technology din Melbourne, Australia. Domnul Tudor vorbeste fluent engleza, franceza si germana.

Sunt foarte bucuros si nerabdator sa ma intorc in Romania si sa preiau aceasta functie de conducere intr-un moment atat de important pentru dezvoltarea companiei IBM in aceasta tara. Afacerile noastre evolueaza foarte bine in Romania si, in calitate de director general, voi continua sa consolidez relatiile cu partnerii de afaceri locali si imi voi concentra eforturile asupra domeniilor cu valoare ridicata in informatizarea intreprinderilor, capabile sa sprijine companiile de afaceri si institutiile guvernamentale sa inoveze si sa transforme organizatiile lor, a declarat Mihai Tudor cu ocazia numirii sale in functia de director general al IBM Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Noua amenințare informatică care îți golește conturile bancare
Setari Cookie-uri