Vodafone Romania, al doilea operator de telecomunicatii de pe piata locala, vrea sa deschida peste 30 de magazine in franciza in urmatoarele doua luni si sa ajunga astfel la 50 de unitati, a anuntat compania.

Operatorul are 19 magazine in franciza in Bucuresti, Iasi, Cluj, Arad, Falticeni, Piatra Neamt, Medias, Sighisoara, Bistrita, Viseul de Sus, Zalau, Uricani, Comarnic, Caracal, Mizil si Targu Mures.

Numarul unitatilor in franciza va continua sa creasca pe parcursul intregului an.

“Ne dorim sa construim acest model de business alaturi de antreprenori locali cu o buna reputatie, experienta in domeniu, orientati spre rezultate, care au calitati demonstrate de conducere. Acestia trebuie sa dispuna de o baza de capital personal si sa-si doreasca sa dezvolte un business pe termen lung, sub marca Vodafone”, a declarat Alexandru Baloi, director pentru vanzari indirecte in cadrul companiei.

De cati bani ai nevoie pentru franciza Vodafone

Astfel, taxa de franciza variaza intre 2.500 si 15.000 de euro, in functie de factori precum tipul locatiei, suprafata, zona geografica si nivelul de investitii necesar amenajarii si echiparii spatiului comercial. In plus, potentialul partener trebuie sa dispuna si de un capital de investitie care porneste de la 10.000 de euro, care acopera garantia aferenta liniei de credit comercial si rulajul din primele doua luni de activitate.

Magazinele din acest sistem au aceleasi standarde ca si magazinele Vodafone, iar partenerii au acces la know-how-ul, sistemele si aplicatiile companiei, precum si la programele de pregatire pentru personalul de vanzari.

Antreprenorii interesati pot afla mai multe informatii despre programul de franciza pe pagina www.vodafone.ro, la sectiunea Cariere/Partener de franciza Vodafone si se pot inscrie formal la sectiunea Cariere/Posturi disponibile, pozitia de Partener franciza Vodafone, in functie de regiunea si orasul de interes.

Operatorul are in jur de 600 de magazine, dintre care 200 de magazine proprii si 410 unitati detinute de parteneri exclusivi (dealeri)

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri