Cosmote Romania, al treilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, introduce patru extraoptiuni, din care trei ofera trafic nelimitat in aplicatia WhatsApp.

„Prin acest portofoliu care include mai mult trafic de date si mai multe minute in retelele nationale, comunicare nelimitata in retea si catre Romtelecom, trafic nelimitat in aplicatia WhatsApp, clientii au o libertate extinsa sa isi impartaseasca experientele in timp real dincolo de granite, indiferent de reteaua sau de tara in care locuiesc”, a spus Mathias Hanel (foto), director comercial pentru segmentul residential in cadrul Cosmote si Romtelecom.

Noul portofoliu prepaid include patru extraoptiuni pentru cartelele Cosmote Vibe, cu preturi intre 5 euro si 10 euro.

Astfel, clientii au disponibile pachete compuse din 3.000 minute in retea, 3.000 minute catre Romtelecom, nelimitat SMS-uri in retea, 120 minute/SMS-uri nationale si 50 MB trafic de date pana la pachete care contin nelimitat minute in retea si catre Romtelecom, nelimitat SMSuri in retea/nationale, 200 minute nationale/internationale, 800 MB trafic de date si acces nelimitat in cadrul aplicatiei WhatsApp.

Brian Acton, co-fondatorul...
Citeste si: De ce a plecat co-fondatorul WhatsApp de la Facebook

In perioada promotionala 27 februarie – 10 martie, clientii pot primi un bonus (denumit Share) la extraoptiunile Play Free S – Play Free XL Astfel, utilizatorii mai pot primi 125 de minute/SMS-uri nationale, pana la 125 minute nationale si internationale fix si mobil.

Pentru extraoptiunile Play Free S si Play Free M, clientii care vor servicii de voce nelimitate in retea, au la dispozitie add-on-ul Nelimitat, pentru 1 euro credit/luna.

Cosmote Romania este al treilea operator telecom de pe piata locala cu aproximativ 6,1 milioane de clienti la finalul lui septembrie2013.

Plata cash in UBER? In ce...
Citeste si: Plata cash in UBER? In ce conditii vei putea plati numerar


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si