F64 Studio, cel mai mare retailer local de produse foto video, ar putea ajunge anul acesta la afacri de circa 97 milioane de lei (21,5 mil. euro), mai mult cu 10% comparativ cu anul trecut, a declarat pentru wall-street.ro, Marian Alecsiu, director general si cofondator al companiei.

Marian Alecsiu va fi speaker alaturi de reprezentantii altor magazine online la ecomTEAM, cel mai important eveniment regional de e-commerce si marketing digital, care va avea loc pe 2-3 aprilie, la Brasov.

Anul trecut retailerul a avut o cifra de afaceri de 88 de milioane de lei (19,9 mil. euro), in crestere cu 7% fata de 2012.

Managerul isi doreste ca anul acesta compania sa isi mareasca businessul cu circa 10% urmand sa ajunga astfel la aproximativ 97 de milioane de lei (21,5 mil. euro).

De asemenea, vanzarile pe internet ar trebui sa depaseasca jumatate din comenzile totale.

„Anul trecut aproape 45% din vanzari au fost generate de comenzile online, in timp ce in 2012 ponderea vanzarilor pe internet a fost sub 40%. Trendul este clar ascendent in online atat in Bucuresti, cat si in provincie”, a explicat Alecsiu.

Afla mai multe din textul: Marian Alecsiu, F64 Studio: Vrem ca vanzarile online sa depaseasca 50% din business anul acesta

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri