Indianul Ravinder Takkar (45 de ani) este cel care va conduce de la 1 mai Vodafone Romania, al doilea operator de telecomunicatii de pe piata locala cu aproximativ 8 milioane de utilizatori, el inlocuindu-l pe Inaki Berroeta, care a devenit seful filialei din Australia. Pana in mai, CEO interimar al companiei este Giovanni Chiarelli, cel care din 2012 este directorul tehnic al operatorului.

In ultimii doi ani Takker a ocupat pozitia de CEO Vodafone Partner Markets. Din acest rol, s-a ocupat de extinderea prezentei Vodafone si adaugarea de noi parteneri, precum Zain Group (Kuveit, Bahrain, Iordania, Arabia Saudita si Irak), Plus GSM (Polonia), Vodafone Brazilia, FarEasTone (Taiwan) si Vinaphone (Vietnam).

Managerul lucreaza pentru Vodafone din 1994 si a avut numeroase pozitii executive, atat in Vodafone Group, cat si in companiile cu capital comun (joint ventures), printre care: director enterprise si director de strategie la Vodafone India, group manager de dezvoltare pentru Vodafone Live, director tehnic la Vizzavi, precum si alte roluri operationale in Vodafone Spania si Vodafone Portugalia.

El a fost membru al board-ului la Vodafone India si la Indus Towers (joint venture intre Vodafone India, Airtel si Idea). Inainte de a lucra pentru Vodafone, a fost consultant de management la DMR Group.

Pana la 1 mai 2014, cand Ravinder se va alatura echipei din Romania, Giovanni Chiarelli va prelua pozitia de CEO Interimar al Vodafone Romania. Giovanni va continua sa fie, in acelasi timp, si director tehnic al companiei, pozitie pe care o ocupa din 2012.

Citeste si:
Vodafone, sponsorul transmisiunilor turneelor de tenis din 2020
Vodafone, sponsorul...

Ravinder Takkar, 45 de ani, este licentiat in Informatica al Universitatii Loyola Marymount, Los Angeles. De origine indiana, Ravinder este si cetatean american si va fi insotit in Romania de familia sa.

Aceasta schimbare de management are loc dupa ce Inaki Berroeta, cel care a condus Vodafone Romania de la finalul lui 2010, a preluat de la 1 martie conducerea Vodafone Australia.

Citeste ultimul interviu cu fostul sef al Vodafone Romania: Inaki Berroeta, CEO Vodafone: Cand am ajuns aici, am zis ca avansul va fi dat de consumul de date. Acum spun acelasi lucru


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Vodafone Romania o numeste director de resurse umane pe Anca Marcu
Setari Cookie-uri