Unul dintre cele mai mari procese legate de patente s-a derulat in ultimii doi ani intre gigantii tehnologici Apple si Samsung, tribunalul din SUA ajungand la decizia de a acorda dreptate companiei americane, relateaza WSJ.

In urma procesului intentat de Apple in urma cu doi ani, gigantul american a reusit sa obtina in jur de 930 de milioane de dolari de la producatorul sud-coreean, insa judecatorii nu au impus si blocarea vanzarii de echipamente vizate in proces, smartphone-uri care s-a dovedit ca ar fi copiat tehnologii aplicate de Apple in produsele sale.

Razoiul este insa departe de a se incheia, asta deoarece Apple a intentat un nou proces rivalilor sud-coreeni pentru unul dintre cele mai vandute smartphone-uri ale companiei, Galaxy S3, proces care ar urma sa inceapa la finalul acestei luni.

Samsung a prezentat in urma cu doua saptamani smartphone-ul Galaxy S5, pariul companiei pe piata smartphone-urilor in acest an, model care va da piept cu urmatoarea generatie iPhone 6, despre care se zvoneste ca va dispune de un ecran mai mare protejat de un ecran cu safir.

Voi ce parere aveti? A copiat Samsung pe Apple? Ce brand preferati. De ce?

Toshiba obtine peste 18...
Citeste si: Toshiba obtine peste 18 miliarde dolari din vanzarea unei divizii


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Edenred a lansat platforma de tip e-commerce pentru IMM-uri