Apple a lansat iOS 7.1, o versiune imbunatatita a sistemului de operare prezentat in toamna anului trecut, aducand o serie de imbunatatiri, mai ales pentru terminalele mai vechi.

Spre exemplu, producatorul telefoanelor iPhone si tabletelor iPad a imbunatatit semnificativ modul de operare al sistemului mobil pentru terminalele mai vechi, asa cum este cazul iPhone 4, care a avut probleme o data cu trecerea la iOS 7.

Chiar daca pentru terminalele mai vechi iOS 6.1.3 aducea performante foarte bune pentru terminalele din generatia mai veche, iOS 7.1 restabileste cat de cat functionarea cursiva a aplicatiilor de la vechea versiune a sistemului de operare.

Exista totodata si o serie de schimbari la nivel vizual in noul update al sistemului de operare, cele mai vizibila fiind la modul de apelare, inchiderea telefonului si imaginii afisate cand cineva este apelat. In plus, tasatura virtuala a a celor de la Apple a schimbat pozitionarea comenzilor “delete” si “shift” pentru a fi accesate mai usor.
Schimbari a suferit si serviciul iTunes Radio cat si Siri, asistentul personal dezvotat de gigantul american.
Apple a adus in premiera pe noul update al sistemului de operare si serviciul CarPlay, un program destinat posesorilor de masini, prin intermediul caruia acestia isi pot accesa continutul de pe telefon pe ecranul cu care vine dotat automobilul.

Utilizatorii noului update al OS-ului au precizat ca in premiera, de aceasta data, Apple a introdus posibilitatea de a adauga un atasament in continutul emailului prin serviciul standard propus de compania americana, functie care pana in prezent nu a fost posibila.
Pachetul care contine update-ul pentru iPhone are o marime de 1,4GB, in timp ce OS-ul dezvoltat pentru iPad ocupa 1,5GB.

Sursa foto: captura Apple.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri