Daca esti fan al companiei Apple si vrei sa stii mai multe despre companie decat lasa ei sa se vada, poate ar trebui sa lecturezi cartea semnata de Yukari Iwatani Kane “Imperiul Bantuit: Apple dupa Steve Jobs”. Cartea analizeaza felul in care Apple “s-a descurcat” la trei ani dupa decesul cofondatorului companiei, in 2011.

Intotdeauna vor fi persoane care vor critica orice – fie ca este vorba de o carte, restaurante sau CFR, dar in acest caz, Tim Cook, actualul CEO al Apple, este extrem de vehement in critica acestei carti, numind-o chiar si “o aiureala”.

Intr-un eMail trimism catre CNBC, Cook subliniaza ca volumul nu reuseste sa cuprinda deloc spiritul lui Jobs sau, in general, al companiei. El chiar a “aruncat” cartea alaturi de altele despre Apple pe care le considera “nonsensuri”. “Aceasta aiureala apartine alaturi de alte carti despre Apple pe care le-am citit. Nu reuseste sa cuprinda deloc spiritul Apple, al lui Steve, sau a oricarei alte persoane din companie”.

Cu toate acestea, el spune ca “Intotdeauna am avut multe persoane care s-au indoit de noi. Acestia doar ne-au facut mai puternici”.

Kane a raspuns pentru publicatia Re/Code spunand ca probabil reactia lui Cook vine ca urmare a faptului ca a reusit sa atinga “un nerv sensibil. As fi multumita sa vorbesc cu el sau cu oricine altcineva din cadrul Apple, in public sau in privat”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri