Cisco Systems extinde solutiile Unified Wireless Network, care permit clientilor sa implementeze o noua gama de servicii de mobilitate, inclusiv servicii de securitate, servicii de acces pentru vizitatori, servicii Voice over Wi-Fi si servicii bazate pe locatie.

Cisco a dezvoltat atat solutii si aplicatii, cat si interfete de programare a aplicatiilor pentru a permite partenerilor sai sa exploateze avantajele oferite de omniprezenta retelelor WLAN, tinand cont ca acestea au o pondere tot mai ridicata pe pietele aplicatiilor marile companii si in sectoarele de business.

Pentru satisfacerea cerintelor acestor ecosisteme, Cisco ofera o parte dintre serviciile sale de mobilitate ca parte integranta a arhitecturii Cisco Services Oriented Network Architecture.

SONA este un cadru arhitectural care asista evolutia clientilor catre retele inteligente, avand drept scop accelerarea aplicatiilor, a proceselor comerciale si a profitabilitatii. Aceasta abordare arhitecturala unificata faciliteaza instalarea de aplicatii scalabile, care se pot implementa la nivelul intregilor retele cablate si wireless.

"Strategia Cisco de unificare a retelelor LAN wireless si punerea sa in practica au reprezentat un model de succes. Cisco a asigurat consecvent si cu o rapiditate surprinzatoare integrarea functiilor si a imbunatatirilor, depasindu-si, astfel, concurentii de pe piata. Cisco a reusit sa ofere functii de mobilitate si de securitate in sinergie, in timp ce concurentii sai prefera realizarea unor parteneriate externe sau, pur si simplu, nu reusesc sa ofere o functionalitate comparabila", a declarat Joel Conover, director de dezvoltare.

Serviciile de mobilitate, cum ar fi cele de comunicatii de voce, de acces pentru vizitatori, de securitate si cele bazate pe locatie, nu reprezinta decat varful aisbergului a ceea ce va urma, a spus Brett Galloway, Vice President and General Manager, Cisco, Wireless Networking Business Unit.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri