Luxoft Holding, furnizori de servicii de dezvoltare software si solutii IT inovatoare catre o baza de clienti globali, recruteaza 45 de ingineri software, atat programatori cat si project manageri, in cadrul evenimentului Zilele Carierei la Luxoft, care se va desfasura in perioada 24 – 29 martie.

„In 2014, continuam planurile de extindere a echipei Luxoft Romania, pe fondul dezvoltarii proiectelor din zona financiara, care se afla intr-o crestere continua. Prin evenimentul de recrutare ne propunem crearea unei echipe de experti care sa gestioneze cel mai recent proiect al Luxoft”, a declarat Bogdan Pelinescu, managing director Luxoft Romania.

Cele 45 de pozitii deschise se adreseaza programatorilor cu experinta in tehnologiile Oracle si Java, dar si project managerilor cu experinta in managementul livrarii proiectelor IT si analiza de business. Pentru a eficientiza la maximum procesul de selectare, candidatii vor primi raspunsul in ziua interviului.

„Practic, candidatii vor avea de parcurs doar doua etape: inscrierea pe luxoft.com/cariere si interviul cu unul din specialistii nostri in HR, in cadrul evenimentului, urmand ca, pana la sfarsitul zilei, sa primeasca raspunsul din partea noastra”, a declarat Monica Vierita, HR & Operations Director Luxoft Romania.

Totodata, Luxoft lanseaza si un program de recomandari externe pentru pozitiile deschise, prin care orice persoana poate recomanda un candidat. Pentru recomandarile finalizate cu o angajare se va oferi o prima in valoare de 3.500 de lei brut.

Luxoft Romania are in prezent o echipa de 800 de persoane si este a treia filiala ca numar de angajati din cele 15 centre de dezvoltare si 20 birouri operate de Grup in Europa Centrala si de Est.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri