Incepand de la 1 aprilie 2014, Eugen Serbanescu va fi noul director general pentru Alcatel-Lucent Romania. Eugen Serbanescu isi va asuma responsabilitatea administrarii si gestionarii operatiunilor curente ale companiei in Romania, precum si directia strategica si comerciala pe care compania o va avea in Romania.

“In calitate de director general pentru Alcatel-Lucent Romania voi trasa directia strategica a companiei in Romania si ma voi concentra pe dezvoltarea activitatii comerciale, avand ca atuu potrofoliul impresionant de produse si servicii, precum si resursa umana in domeniul cercetarii si dezvoltarii pe care o avem in cadrul companiei in Romania. Imi voi folosi experienta si cunostintele despre piata de profil din Romania si din regiune pentru a-mi atinge obiectivele”, a declarat el.

Eugen Serbanescu are o experienta de peste 18 de ani in sectorul telecomunicatiilor. Inainte de a se alatura echipei Alcatel-Lucent in Romania, Eugen Serbanescu a detinut functiile de regional sales director Central and Eastern Europe pentru Info Vista si director sales and business development Central and Eastern Europe pentru Tekelec.

Inainte de acestea, Eugen Serbanescu a lucrat pentru mai bine de sapte ani pentru compania Nortel Networks. In varsta de 44 de ani, Eugen este casatorit si are 2 copii. Printre pasiunile sale se numara competitiile sportive, pianul si fotografia.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
CBRE are un nou director de resurse umane