Securitatea IT este fundamentala pentru orice tip de afacere. Protejarea datelor companiei este extrem de importanta deoarece atacurile virusilor pot aduce efecte dezastruoase, de la perturbari pana la intreruperea activitatii.

Protejarea datelor companiei este extrem de importanta deoarece atacurile virusilor pot aduce efecte dezastruoase, de la perturbari pana la intreruperea activitatii. Securitatea informatiei trebuie tratata atat din punct de vedere tehnic, dar si inclusa in managementul companiei, intrucat securitatea informatiei isi poate pune amprenta asupra activitatii si imaginii companiei.

Fie ca vorbim despre domeniul bancar, guvernamental, educational sau de sanatate, retelele IT sunt vulnerabile la o gama larga de amenintari de securitate, tocmai de aceea, solutiile antivirus trebuie implementate, tinandu-se cont de structura retelei si de alte conditii, astfel incat activitatea companiei sa nu fie afectata.

F-Secure a dezvoltat o solutie de securitate complexa, Protection Service for Business, solutie ce include o intreaga gama de instrumente si tehnnologii ce permite companiilor sa protejeze toate dispozitivele din retea, dar sa le si controloze, aceasta solutie rezultand ca urmare a faptului ca angajatii nu respecta intotdeauna politicile de securitate ale companiei.

Protection Service for Business (PSB) de la F-Secure garanteaza functionarea e-mail-ului in conditii de siguranta, precum si protejarea desktop-urilor, laptop-urilor si a celorlalte device-uri.

F-Secure Protection Service for Business (PSB) ofera protectie completa pentru infrastructura IT, fiind o solutie antivirus ce poate fi accesata dintr-o interfata web si administrata de catre un partener local certificat. Solutia se asigura ca afacerea dumneavoastra functioneaza cu usurinta si este in permanenta protejata impotriva amenintarilor online. Serviciul este eficient din punct de vedere al costurilor, nefiind nevoie de alte investitii software sau hardware.

PSB ofera canal full de upgrade de versiuni si update de semnaturi realizate transparent, astfel timpul alocat pentru mentenanta solutiei se reduce foarte mult.

Importanta securitatii datelor este un subiect de interes global, dupa cum sustine si Mikko Hypponen, Chief Research Officer F-Secure, care totodata este unul dintre criticii sistemului de supraveghere al agentiilor secrete: ”motoarele de cautare stiu mai multe informatii despre o persoana decat stie familia sa”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri