RCS & RDS a lansat pe 11 aprilie 2014 Digi Storage, un serviciu de stocare, partajare si organizare a datelor personale, dedicat clientilor sai, persoane fizice.

Digi Storage reprezinta punctul unic de stocare a fisierelor (poze, filme, prezentari etc) care poate fi accesat de catre clientii companiei din orice loc in care exista o conexiune la internet fix sau mobil, de pe orice dispozitiv – PC cu sistem de operare Windows, Linux, Mac OS X sau dispozitive mobile - Android, iOS. Aplicatiile client pe care le ofera compania se sincronizeaza automat pentru toate dispozitivele utilizate.

Clientii Digi Net Fiberlink 500 si 1000 beneficiaza gratuit de spatiu de stocare de 20 GB. Pentru un tarif lunar de 3 lei (TVA inclus), clientii pot opta pentru un spatiu de stocare de 50 GB, pentru 100 GB costul se ridica la 6 lei (TVA inclus) si pentru 150 GB pot contracta serviciul contra sumei de 9 lei (TVA inclus). Clientii pot solicita extinderi de spatiu de stocare pana la 150 GB.

Pentru a se putea inregistra ca utilizatori Digi Storage, clientii RCS & RDS pot obtine datele de acces prin contul de client Digi Care. Interfata web Digi Storage reprezinta punctul de acces in contul de stocare de unde clientii pot descarca aplicatia Digi Storage pentru PC. Pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Android si iOS, aplicatia se poate descarca din store-urile Google si Apple.

Principalii concurenti ai RCS&RDS sunt Orange, Vodafone, Cosmote, precum si Romtelecom si UPC Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri