Distribuitorul roman de solutii IT Datacom si-a consolidat pozitia pe piata distribuitorilor de solutii IT prin semnarea unui parteneriat strategic cu Secure Computing, una dintre cele mai importante companii furnizoare de tehnologii de securitate la nivel mondial. Incepand de astazi, solutiile Secure Computing sunt disponibile in Romania, Bulgaria si Moldova, prin intermediul retelei extinse de parteneri autorizati Datacom.

Secure Computing este una dintre cele mai importante companii internationale de software de securitate, cu peste 17.000 de clienti in peste 100 de tari. Dintre acestia mentionam: Alcatel, AT&T, Cisco, Citigroup, Daimler Chrysler, Ericsson, Motorola, Sony. Portofoliul de solutii Secure Computing cuprinde tehnologii de tip Firewall si VPN (Cyberguard, Sidewinder), de Securitate a Continutului (Webwasher) si de Securizare a Autentificarii (Safeword).

Secure Computing este, de asemenea, lider in domeniul solutiilor de securitate IT, ocupand locul I pe piata tehnologiilor Unified Threat Management (UTM) pentru companiile mici si mijlocii. Potrivit studiului IDC, companiile cu mai putin de 1.000 de angajati si cu buget limitat destinat tehnologiilor IT prefera solutii integrate si unitare, in special in domeniul securitatii. Avand in vedere ca numarul acestor companii este foarte mare, IDC identifica o piata cu potential imens pentru aplicatiile UTM.

“Parteneriatul cu Secure Computing reprezinta un pas important in procesul de consolidare si extindere a portofoliului nostru de solutii de securitate”, declara Mihai Olaru, General Manager in cadrul Datacom. “Aceasta colaborare se inscrie, atat in viziunea Datacom a carei valoare de baza este satisfactia clientilor, cat si in strategia noastra de dezvoltare pe termen lung”.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »