Mobishop, divizia Telecom a Grupului RTC, a lansat primul brand romanesc de plati electronice - Pay Store, au anuntat, marti, reprezentanti ai companiei, intr-un comunicat.

Noul sistem permite efectuarea de tranzactii financiare de pe un suport (terminal) instalat in diferite puncte de prezenta.

Mobishop a investit peste doua milioane euro in implementarea acestui sistem si se preconizeaza investitii de un milion euro pentru extinderea punctelor Pay Store.

Citeste si:

Sistemul deruleaza servicii preplatite pentru operatorii de telefonie mobila Orange si Vodafone. Pana la sfarsitul anului 2006, Mobishop isi propune extinderea portofoliului de servicii: plata facturilor de utilitati (gaze, apa, electricitate), servicii preplatite (acces internet, cablu TV, telefonie internationala), servicii financiare (transfer fonduri), alte plati catre stat (taxe, amenzi etc).

Mobishop - parte a Grupului RTC din 2002 - este unul dintre cei mai mari distribuitori de cartele preplatite si prestatori de servicii de reincarcare electronica.

Mobishop a raportat o cifra de afaceri de 40 milioane euro in 2005 si estimeaza o crestere de peste 20 la suta pentru 2006.