Mobishop a lansat primul brand romanesc de plati electronice

Mobishop, divizia Telecom a Grupului RTC, a lansat primul brand romanesc de plati electronice - Pay Store, au anuntat, marti, reprezentanti ai companiei, intr-un comunicat.

Noul sistem permite efectuarea de tranzactii financiare de pe un suport (terminal) instalat in diferite puncte de prezenta.

Mobishop a investit peste doua milioane euro in implementarea acestui sistem si se preconizeaza investitii de un milion euro pentru extinderea punctelor Pay Store.

Sistemul deruleaza servicii preplatite pentru operatorii de telefonie mobila Orange si Vodafone. Pana la sfarsitul anului 2006, Mobishop isi propune extinderea portofoliului de servicii: plata facturilor de utilitati (gaze, apa, electricitate), servicii preplatite (acces internet, cablu TV, telefonie internationala), servicii financiare (transfer fonduri), alte plati catre stat (taxe, amenzi etc).

Mobishop - parte a Grupului RTC din 2002 - este unul dintre cei mai mari distribuitori de cartele preplatite si prestatori de servicii de reincarcare electronica.

Mobishop a raportat o cifra de afaceri de 40 milioane euro in 2005 si estimeaza o crestere de peste 20 la suta pentru 2006.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Parteneriat strategic româno-elvețian: ce soluție oferă
Setari Cookie-uri