UPC Romania, unul dintre cei mai mari operatori de pe piata locala de telecomunicatii, anunta disponibilitatea serviciului de Internet Fiber Power 200 Mbps in toata aria de acoperire cu servicii de internet a companiei. Peste 2 milioane de familii pot accesa in prezent aceste viteze.

Acest lucru asigura o conexiune stabila fiecarui client care conecteaza simultan pana la zece dispozitive precum tablete, laptop-uri, smartphone-uri. Lansarea internetului Fiber Power 200 Mbps a contribuit la cresterea cu 75% a vitezei medii in baza clientilor de internet UPC, aceasta ajungand in prezent la viteze de 100 Mbps.

“La sfarsitul anului 2013 ofeream Fiber Power 200 Mbps in 24 de localitati, iar astazi este disponibil in toata aria de acoperire cu servicii internet UPC, in peste 2 milioane de case. Studiile ne arata ca viteza de 200 Mbps este ideala pentru familii cu nevoi de conectare avansate, ce detin mai multe echipamente care se pot conecta simulat la internet (tableta, laptop, smartphone)”, declara Robert Redeleanu, CMO UPC Romania.

57% dintre utilizatorii de internet din mediul urban au acasa cel putin 2 dispozitive pe care le folosesc pentru accesul la internet, iar in 30% din cazuri exista cel putin 3 astfel de dispozitive care se pot conecta automat si la WiFi. Astfel, pe masura ce rata de penetrare a echipamentelor care se pot conecta prin WiFi creste, se estimeaza ca va creste si numarul de utilizatori care folosesc simultan conexiunea de internet.

Principalii concurenti ai UPC Romania sunt Romtelecom, RCS&RDS, precum si Orange, Vodafone si Cosmote.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri