IBM si Ascential Software Corporation au anuntat semnarea unui acord prin care IBM achizitioneaza compania Ascential Software, avand sediul in Westboro, Mass., tranzactie care se ridica la pretul de aproximativ 1,1 miliarde de dolari. Tranzactia urmeaza sa primeasca aprobarea adunarii generale a actionarilor Ascential Software si a autoritatilor de reglementare; se estimeaza ca tranzactia sa se finalizeze in al doilea trimestru al anului 2005.

Ascential Software este cel mai important furnizor de software de integrare a datelor pentru afaceri la nivel de intreprindere. Portofoliul integrat Ascential Software ajuta companiile sa raspunda celor mai complexe si solicitante provocari privind integrarea datelor pentru a simplifica operatiunile, a imbunatati suportul acordat clientilor, a impulsiona tranzactiile de afaceri si a lua decizii strategice mai eficiente. "Integrarea informatiei reprezinta un factor important de sustinere a strategiei on demand business, iar clientii extind investitiile in software-ul care sa le permita sa analizeze rapid, sa consolideze si sa obtina valoare prin intermediul propriilor date ale afacerii", a declarat Steve Mills, senior vice president si group executive, IBM Software Group."

Achizitionarea Ascential Software extinde platforma deschisa IBM de integrare a informatiei si consolideaza capacitatea noastra de a-i ajuta pe clienti sa creeze un mediu care sa le furnizeze datele de care au nevoie, in forma dorita, in locatia dorita si la momentul oportun. Aceasta este caracteristica unei afaceri on demand." IBM achizitioneaza Ascential Software pentru a extinde cea mai complexa si mai solida oferta pentru integrarea afacerilor bazata pe standarde din cadrul mediilor eterogene. Avand peste 3.000 de clienti si parteneri in cadrul tuturor industriilor importante, Ascential Software este recunoscut ca lider in ceea ce priveste integrarea datelor de afaceri la nivel de intreprindere.
Odata cu finalizarea achizitiei, IBM va:

- Plasa operatiunile Ascential Software ca unitate de afaceri in cadrul diviziei software IBM Information Management

- Include tehnologia si solutiile Ascential Software in cadrul ofertelor IBM Information Management si Software Group

- Comercializa si vinde produsele Ascential Software prin intermediul canalelor de distributie si a partenerilor de afaceri Ascential Software din intreaga lume

- Consolida parteneriatul existent intre companii, care include peste 550 de clienti comuni la nivel mondial.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Setari Cookie-uri