Red Hat, principalul furnizor mondial de solutii de tip open source pentru firme, a anuntat astazi rezultatele financiare pentru primul trimestru al anului fiscal 2007.

Venitul total obtinut a fost de 84,0 milioane de dolari, o crestere cu 38% fata de trimestrul similar al anului trecut si 7% fata de trimestrul precedent. Veniturile din abonamente au fost de 71,5 milioane de dolari, cu 45% mai mare fata de anul trecut si cu 7% fata de trimestrul trecut.

Compania a raportat un venit operational de 12,6 milioane de dolari pentru acest trimestru, inclusiv 7,6 milioane de dolari cheltuieli non-cash de compensare a actiunilor corelate cu implementarea FAS123R.

Piata auto din Romania atinge...

Piata auto din Romania atinge un nou maxim din ultimii 10 ani

18 Oct 2018   Auto

La sfarsitul trimestrului, balanta totala de venituri ale companiei a fost de 254,7 milioane de dolari, o crestere cu 61% fata de anul trecut si de 14% fata de trimestrul trecut.

'Primul trimestru fiscal marcheaza un inceput excelent al unui an incitant pentru Red Hat,' a afirmat Charlie Peters, vicepresedinte executiv si director financiar. 'in particular, am continuat sa oferim o crestere rapida si castiguri de cote de piata. Daca comparatiile cu perioadele precedente legate de profitabilitate sunt dezechilibrate de implementarea FAS123R si a unei rate mai mari a impozitelor non-lichide, operatiile de baza ale companiei continua sa creasca in eficienta, asa cum o demonstreaza cresterea lichiditatilor. Mai mult, sumele pe care trebuie sa le investim in afacere pentru stimularea dezvoltarii nu sunt afectate de tratamentele contabile.'

Peters a adaugat, 'Dezvoltarea internationala si achizitiile incheiate de la ultimul raport de venituri ofera noi posibilitati in zone geografice cheie, precum India si America de Sud, si ne imbunatatesc capacitatea de a exploata nivelul crescand de adoptare a programelor open source dincolo de sistemul de operare. La fel de important, suntem increzatori ca dispunem de echipa adecvata pentru implementarea cu succes a acestor initiative.'