Romtelecom va introduce in curand un portofoliu extins de canale Discovery Networks, inclusiv de cel mai nou canal, axat pe zona de mister si suspans si disponibil in exclusivitate – ID Xtra.

Oferta Romtelecom include toate canalele Discovery, printre care Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Science, Discovery World, Investigation Discovery precum si ID Xtra, disponibil in exclusivitate la Romtelecom, indiferent de abonament.

ID Xtra este un canal adresat in principal publicului feminin, axat pe continut din zona de mister si suspans.

Grila de programe a Romtelecom include si continut exclusiv prin Dolce Sport care aduce, in exclusivitate, meciuri din NBA, Formula 1, World Rally Cup, Bundesliga, WTA, ATP 500 series si alte competitii. In functie de abonamentul detinut, clientii au la dispozitie si o suita de pana la 20 canale HD din toate domeniile, de la canale de interes general (TVR HD, ProTV HD), muzica (iConcerts HD, Mooz Hits HD, UTV HD), filme (AXN HD, Sundance HD, Shorts HD, Filmbox HD) si documentare (Viasat HD, History HD) sau sport (Sport.ro HD, Dolcesport HD, Eurosport HD si Eurosport 2 HD).

Principalii concurenti pe zona TV ai Romtelecom sunt RCS&RDS si UPC Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri