Dupa ce a fost introdusa pentru prima data in toamna anului trecut pe iPhone 5S, tehnologia de amprentare digitala, cunoscuta si sub denumirea de Touch ID va fi prezenta in acest an pe toate dispozitivele mobile pe care Apple le va lansa in 2014, relateaza presa de peste ocean.

Potrivit unui analist din cadrul KGI Securities, fiecare iPhone si iPad introduse pe piata in acest an vor beneficia de functie de amprentare digitala. Potrivit acestuia, este de asteptat ca Apple sa livreze in acest an 120 de milioane de senzori Touch ID.

Din informatiile KGI Securities, Apple va incepe din acest an sa utilizeze noi solutii in procesul de productie al senzorilor de amprentare digitala , ceea ce va face ca acestia sa fie si mai durabili in timp.

KGI Research estimeaza ca Apple a vandut 36 de milioane de telefoane iPhone 5S in 2013, iar numarul de terminale cu functia Touch ID va sari de 233 de milioane de unitati in 2015.

Apple pregateste in acest an lansarea unei noi game de iPhone-uri si iPad-uri la nivel global. Este de asteptat ca din acest an compania americana sa introduca, in premiera pe piata, smartphone-uri cu ecrane mai mari de 5 inch, segment cunoscut si sub denumirea de "phablet" (o combinatie dintre un smartphone si o tableta - n.red).

Sursa foto: apple.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri