LG pastreaza linia lansarii unor versiuni mini pentru telefoane de succes si lanseaza pe piata G2 mini, un telefon prietenos cu utilizatorul, care sta bine in mana si zburda in voie pe Internet. Forma ergonomica, design minimalist, culori si luminozitate ca la...mama, pardon LG acasa, eleganta. Una peste alta, G2 mini atrage privirile.

Ca si predecesorul sau, G2 mini pastreaza partea frontala simpla, cu un ecran mare, care-i acopera mare parte, iar pe spate sistemul de butoane Rear Key, pe care multi nu-l agreeaza din prima. Initial, asa pare, ca-s greu de nimerit, ca le atingi din greseala si iti afecteaza convorbirea, ca-s prea usor de confundat. Dar nu, dupa numai o zi de utilizare te imprietenesti cu sistemul si chiar ajunge sa-ti para logic.

G2 mini are un display de 4,7 inch, este compact, cu o ergonomie buna, dupa cum spuneam si, lucru demn de mentionat, acces la baterie. Capacul posterior este detasabil, astfel incat ai acces atat la baterie, cat si la microSIM si microSD. Materialul carcasei spate este un plastic subtire si flexibil, cu textura bine reliefata, pentru a nu-ti aluneca terminalul din mana, cu mai multe puncte de prindere, fara joc sau cracmente in timpul utilizarii.

Citeste articolul integral pe Jurnalul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri