Divizia Google Advanced Technologies and Projects (ATAP) se pregateste de lansarea primei tablete prototip, cu display de 7 inci de 1080p, cu doua camere ce include capacitati 3D.

Prototipul ruleaza o versiune KitKat. Procesorul este quad-core Tegra K1 de la Nvidia, include 4 GB de RAM si 128 de gigabiti spatiu de stocare intern. Tableta are USB 3.0, micro-HDMI, Bluetooth LE si conectivitate LTE.

Magia rezida insa in camere. Tableta, care va putea fi precomandata luna aceasta la pretul de 1.024 $, are doua camere. Una dintre ele are 4MP si ofera luminozitate marita; a doua camera are un unghi de vizibilitate de 170 de grade, avand senzor de profunzime ce poate mapa 3D locatii interioare. Acest sistem primeste deja atentie din partea producatorilor de jocuri care se pot folosi de camere pentru un nivel de imersivitate nemaiintalnit pana in prezent.

Poti plasa precomenzi si sa afli mai multe informatii despre proiect la acest link.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri