Vodafone Romania lanseaza o noua promotie pentru clientii persoane fizice, ce ofera un nou abonament – RED 19, servicii 4G incluse in toate pachetele RED, telefoane ce pornesc de la 1 euro si acces gratuit in aplicatii mobile. Operatorul telecom simplifica intreg portofoliul de abonamente si reduce numarul pachetelor disponibile de la 10 la 8, cu preturi incepand de la 7 euro (Easy 7).

Clientii pot beneficia de convorbiri si mesaje text nelimitate in orice retea, incepand de la 19 euro (TVA inclus), cu noul pachet RED 19. Toate pachetele RED - RED 19, RED 25, RED 39 si RED 59 - au acum servicii 4G incluse in abonament: In plus, incepand cu RED 25, clientii dispun de minute si trafic de date disponibile si in roaming si de aplicatii mobile gratuite pe toata durata contractuala.

Pachetele RED 25, RED 39 si RED 59 includ acces si trafic gratuit in aplicatiile Zonga si Seenow, ce ofera muzica (Zonga) si peste 60 de canale TV, emisiuni de lifestyle si documentare (Seenow).

Clientii pachetelor RED 19 pot alege noul Vodafone Smart 4 Turbo, la pretul de 1 euro (TVA inclus) sau Samsung Galaxy Express 2 la pretul de 49 euro (TVA inclus).

Clientii care isi doresc achizitionarea unui smartphone odata cu noul abonament pot opta si pentru unul din pachetele Smart, incepand cu 9 euro: Smart 9 (9 Euro, TVA inclus), Smart 11 (11 euro, TVA inclus) sau Smart 13 (13 euro, TVA inclus).

Principalii concurenti ai Vodafone sunt Orange, Cosmote, dar si Romtelecom, RCS&RDS si UPC.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri