Google Glass a upgradat memoria interna a ochelarilor, dubland-o la 2 GB, lucru care reprezinta un lucru foarte bun pentru cei care au plasat comenzi. In prima faza, in Europa, gadget-ul Google se poate achizitiona din Marea Britanie unde se pot pune comenzi de luni.

Totodata Google a adaugat un viewfinder pentru a ajuta utilizatorii sa realizeze fotografii mai precis si doua carduri Google Now – unul pentru a te ajuta sa gasesti locul unde ai parcat masina si altul sa iti aminteasca cand trebuie sa primesti un colet.

Google a declarat intr-un comunicat oficial ca “in ultimul an am realizat peste 12 imbunatatiri ale hardware-ului si software-ului. De exemplu, am crescut durata de viata a bateriei cu peste 20%, am facut cautarea prin voce mai rapida cu 10% si am introdus mai multe modele si culori”.

Gadget-ul costa 1.000 de lire sterline, in Marea Britanie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri