Incepand cu 1 iulie, Vodafone Romania reduce tarifele standard de roaming, in conformitate cu reglementarile Uniunii Europene. In plus, special pentru clientii Vodafone care vor fi in roaming in Europa, in aceasta vara, Vodafone face optiunea “Roaming pe zi” si mai accesibila si reduce tarifele zilnice cu 50%. “Roaming pe zi” le permite abonatilor Vodafone sa foloseasca minutele, SMS-urile si traficul de date incluse in abonament atunci cand calatoresc in strainatate.

In iulie si august 2014, abonatii Vodafone, clienti noi si existenti, atat persoane fizice cat si clienti business, pot vorbi in roaming cu o taxa zilnica redusa de la 3,99 euro/zi la 1,99 euro/zi. Si clientii Vodafone RED care nu au beneficii de roaming in abonament beneficiaza de costuri reduse pentru optiunea “Roaming pe zi”. Astfel, clientii pachetelor RED pot vorbi nelimitat si pot folosi traficul de internet inclus ori de cate ori calatoresc in Europa, la o taxa zilnica redusa de la 3 Euro la 1,5 euro (TVA inclus).

Optiunea “Roaming pe zi” este disponibila pentru clientii Vodafone Romania care calatoresc in 35 de tari, astfel: tari din Uniunea Europeana (Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Frana, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Polonia, Portugalia, Regatul Unit al Marii Britanii, Cehia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, rile de Jos, Ungaria), dar si alte tari precum: Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Insulele Reunion, Gibraltar, Turcia, Albania sau Elvetia.

“Roaming pe zi” este valabila si pentru alte 12 destinatii din afara Europei, dintre care si SUA, pentru o taxa zilnica de 6 Euro (TVA inclus)/ zi (pentru clientii Vodafone RED care nu au beneficii de roaming incluse), respectiv 8 Euro (TVA inclus)/ zi (pentru clientii altor tipuri de abonamente decat Vodafone RED). Cele 12 destinatii din afara Europei sunt SUA, Singapore, Hong Kong, Malaezia, Egipt, Australia, Ghana, Qatar, Japonia, Africa de Sud, India si Noua Zeelanda.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri