In ziua de azi, securitatea IT este extrem de importanta atat pentru companiile mari, cat si pentru cele medii sau mici. F-Secure imbina simplitatea cu siguranta folosindu-se de doua cuvinte: Business Suite, astfel incat tu sa te poti concentra asupra afacerii tale.

Business Suite include ultimele caracteristici ale produselor F-Secure si ofera protectie de incredere pentru toate nivelurile de infrastructura IT de tip corporate ce cuprind statii de lucru: desktop-uri, laptop-uri, servere, serviciul de email si trafic web. Solutia oferita este usor de folosit si instalat, fiind valabila in doua versiuni: Standard si Premium, ultima varianta incluzand Software Updater, precum si protectie pentru Microsoft SharePoint si servere de tip EMC. Folosirea acestei solutii are un impact minim asupra performantei sistemului.

Aceasta solutie este valabila pentru Windows si Linux, iar produsele incluse sunt: F-Secure Client Security, F-Secure Anti-Virus for Windows Workstations, F-Secure Linux Security Client Edition, F-Secure Server Security, F-Secure Linux Security Server Edition, F-Secure E-mail and Server Security, F-Secure Internet Gatekeeper for Linux, F-Secure Policy Manager. Software Updater este si el inclus in aceasta suita, varianta Premium, oferind protectie suplimentara si actualizand aplicatiile in mod curent.

Datorita tehnologiei de tip cloud integrata in aceasta solutie de securitate, actualizarile sunt realizate in mai putin de un minut de cand este confirmata o noua amenintare. F-Secure Business Suite contine componente premiate pentru a asigura protectia necesara. F-Secure Policy Manager, instrument eficient de management central, face parte din pachetul Business Suite. Policy Manager faciliteaza instalarea aplicatiilor ce privesc securitatea, defineste si distribuie politici de securitate, monitorizand toate aceste lucruri dintr-un singur portal.

F-Secure Business Suite ofera protectie proactiva si ii previne pe utilizatori de a intra in contact cu orice continut de tip ostil, astfel incat securitatea datelor sa nu fie compromisa. Utilizand solutia oferita de F-Secure, securitatea IT nu va mai reprezenta o problema pentru afacerea dumneavoastra!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri