Vodafone a anuntat miercuri un eveniment din seria “Romanii au initiativa”. Cei doi protagonisti ai noii campanii de comunicare Vodafone RED si-au propus sa doboare recordul mondial Guiness pentru cea mai lunga convorbire telefonica din lume. Pentru aceasta, Alin Popa si Andreea Dragoi trebuie sa vorbeasca neintrerupt la telefonul mobil cel putin 54 de ore si 5 minute.

Convorbirea celor doi a inceput marti, 8 iulie, la ora 13.00. Pe toata durata evenimentului, fiecare dintre ei se va afla intr-un magazin Vodafone: Alin este in magazinul din Calea Mosilor, Bucuresti, iar Andreea, in magazinul din Strada Augustin Pacha nr 2, in Timisoara.

Convorbirea lor telefonica poate fi urmarita in direct, prin streaming video, pe pagina de Facebook a Vodafone Romania, direct in aplicatia “Dragoste fara limite”: https://apps.facebook.com/dragoste-fara-limite/.

Toti cei care doresc sa interactioneze cu Alin si Andreea sunt invitati sa posteze in aplicatie mesaje de incurajare sau sugestii pentru subiecte de discutie. Alin si Andreea vor primi in timp real mesajele pe ecranele amplasate in cele doua magazine.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri