Creditul este valabil timp de 12 luni de la data activarii, cea mai lunga perioada de valabilitate de pe piata.

In plus, timp de un an de zile, fiecare cartela de reincarcare Cosmote de trei euro ofera utilizatorilor 15 minute gratuite in retea. De asemenea, cartela de reincarcare de trei euro asigura utilizatorilor extra optiunii de 2.000 de minute in retea exact creditul necesar pentru a-si reactiva optiunea in fiecare luna.

Alte beneficii unice ale Cartelei Cosmote includ la cel mai mic tarif unic de 0,16 euro in orice retea, un tarif fix de 0,10 euro pe minut catre un numar favorit in orice retea, 20 la suta bonus de incarcare, cea mai lunga valabilitate de pe piata de 12 luni, serviciul de notificare prezenta gratuit si cel mai mic tarif unic de roaming de 0,65 euro pentru apeluri spre destinatie din tarile in care Cosmote este prezent - Romania, Grecia, Bulgaria, Albania si Fosta Republica Iugoslava Macedonia - tarif valabil si pentru abonatii Cosmote.

Piata auto din Romania atinge...

Piata auto din Romania atinge un nou maxim din ultimii 10 ani

18 Oct 2018   Auto

Cosmote Romania, membra a grupului elen Cosmote, s-a lansat in decembrie 2005 cu scopul de a face telefonia mobila accesibila tuturor romanilor. Produsele si serviciile Cosmote sunt distribuite prin cadrul unei retele extinse de distributie care cuprinde aproape 500 de magazine si peste 9.000 de puncte de vanzare independente. Dupa primele 4 luni pe piata romaneasca, Cosmote a atins un numar de peste 275.000 de clienti.

Grupul Cosmote are mai mult de 8,8 milioane de clienti in regiunea Europei de Sud-Est, fiind operatorul cu cea mai dezvoltata prezenta in regiune in tarile in care ofera servicii (Grecia, Romania, Bulgaria, Albania si Fosta Republica Iugoslava Macedonia).