Nokia N93 dispune de functii de top pentru telefonie, pentru inregistrare si redare video si pentru comunicatii prin Internet.

„A inceput revolutia serviciilor video pentru mediul mobil,” a declarat Satu Ehnrooth, coordonator Nokia Nseries Cameras, Multimedia, Nokia. „Internetul este deja utilizat ca spatiu de dialog, iar imaginile video reprezinta modalitatea cea mai potrivita pentru impartasirea gandurilor si a starilor de spirit! Nokia N93 este instrumentul ideal pentru acest gen de comunicare – puteti filma propriile scurt-metraje, impartasindu-le apoi instantaneu pe Internet. In plus, Studioul Nokia Nseries, care urmeaza sa fie deschis curand pentru publicul larg, va reprezenta un nou spatiu virtual disponibil pentru incarcarea si expunerea filmelor realizate cu dispozitive mobile.”

Nokia Nseries este o gama de computere multimedia de inaltã performanta, care ofera experiente multimedia unice, prin imbinarea celor mai noi tehnologii cu designul atragator si usurinta in utilizare. Cu produsele Nokia Nseries, utilizatorii pot folosi un singur dispozitiv pentru a beneficia de divertisment si de acces la informatie si pentru a surprinde si impartasi imagini si secvente video, oricand si oriunde doresc.

Nokia este liderul mondial in comunicatii mobile, stimuland cresterea durabila in cadrul mai larg al industriei mobilitatii. Nokia ofera echipamente, solutii si servicii pentru operatorii de retele mobile si pentru corporatii. In cel de-al doilea semestru al anului, Nokia Corp., liderul mondial in domeniul telefoniei mobile, a inregistrat o crestere de 22% a vanzarilor, vanzarile nete ale grupului Nokia ajungandla 9,8 miliarde de euro, comparativ cu cresterea de pana la 8.1 miliarde de euro, in cel de-al doilea semestru al anului 2005.