Nokia a anuntat astazi startul livrarilor terminalului Nokia N93, cel mai nou membru al gamei de computere multimedia de inalta performanta Nokia Nseries.
Nokia N93 dispune de functii de top pentru telefonie, pentru inregistrare si redare video si pentru comunicatii prin Internet.

A inceput revolutia serviciilor video pentru mediul mobil, a declarat Satu Ehnrooth, coordonator Nokia Nseries Cameras, Multimedia, Nokia. Internetul este deja utilizat ca spatiu de dialog, iar imaginile video reprezinta modalitatea cea mai potrivita pentru impartasirea gandurilor si a starilor de spirit! Nokia N93 este instrumentul ideal pentru acest gen de comunicare puteti filma propriile scurt-metraje, impartasindu-le apoi instantaneu pe Internet. In plus, Studioul Nokia Nseries, care urmeaza sa fie deschis curand pentru publicul larg, va reprezenta un nou spatiu virtual disponibil pentru incarcarea si expunerea filmelor realizate cu dispozitive mobile.

Nokia Nseries este o gama de computere multimedia de inalt performanta, care ofera experiente multimedia unice, prin imbinarea celor mai noi tehnologii cu designul atragator si usurinta in utilizare. Cu produsele Nokia Nseries, utilizatorii pot folosi un singur dispozitiv pentru a beneficia de divertisment si de acces la informatie si pentru a surprinde si impartasi imagini si secvente video, oricand si oriunde doresc.

Nokia este liderul mondial in comunicatii mobile, stimuland cresterea durabila in cadrul mai larg al industriei mobilitatii. Nokia ofera echipamente, solutii si servicii pentru operatorii de retele mobile si pentru corporatii. In cel de-al doilea semestru al anului, Nokia Corp., liderul mondial in domeniul telefoniei mobile, a inregistrat o crestere de 22% a vanzarilor, vanzarile nete ale grupului Nokia ajungandla 9,8 miliarde de euro, comparativ cu cresterea de pana la 8.1 miliarde de euro, in cel de-al doilea semestru al anului 2005.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri