UPC Romania anunta astazi ca Jon Garrison este noul chief financial officer (CFO) al companiei. Jon va prelua toate activitatile legate de zona financiara a UPC Romania si va fi responsabil de coordonarea departamentelor Finance & Accounting, Billing & Collection, Procurement & General Services, sustinand strategia de dezvoltare a UPC Romania.

Anterior numirii sale in pozitia de CFO al UPC Romania, Jon Garrison a fost, din 2010, Co-CFO in cadrul Unitymedia KabelBW GmbH, companie parte din Liberty Global. “Ma bucur ca Jon s-a alaturat echipei noastre de management – are o experienta vasta, de peste 15 ani, in domeniul financiar, din care peste 8 ani alaturi de echipa Liberty Global”, declara Severina Pascu, CEO UPC Romania & Ungaria.

Profil Jon Garrison

Jon si-a inceput cariera dupa ce a absolvit Universitatea din Denver, unde a obtinut si un master in domeniul financiar - contabil. A fost audit senior manager pentru Deloitte in Denver si Londra timp de 7 ani.

In 2005, s-a alaturat companiei Liberty Global, in pozitia de VP Technical Accounting, responsabil pentru politica financiar-contabila a operatiunilor europene ale grupului. Jon a lucrat in Amsterdam timp de 4 ani si jumatate. In vara anului 2010, s-a mutat la Koln unde a preluat noi responsabilitati – pozitia de Co-Chief Financial Officer – Sr. Vice President Accounting in cadrul Unitymedia KabelBW. A coordonat operatiunile financiare, cele legate de taxe si trezorerie, relatiile cu investitorii, dezvoltarea afacerii si activitatile de conformitate.

Jon a coordonat proiecte de refinantare de miliarde de euro si structurare a taxelor, avand in vedere mereu obiectivul de mentinere a unei companii puternice. Jon are o vasta experienta in domenii precum sistemul american de raportare si auditare (GAAP), control financiar, reglementare si managementul proiectelor.

Jon este originar din Western Nebraska si are ca hobby-uri activitatile in aer liber si cele sportive: hiking, biking, golfing, diving, precum si calatoriile, dar si fotografia si arta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri