Ca parte a planurilor de extindere dar si de modernizare a retelei actuale de magazine, Flanco Retail deschide cea de-a 82-a unitate in orasul Sfantu Gheorghe si relocheaza magazinul din Miercurea-Ciuc intr-un spatiu mai generos, din apropiere. Investitiile cumulate pentru cele doua magazine se ridica la suma de 750.000 euro, incluzand stocurile de marfa.

In Sfantu Gheorghe, magazinul situat in cadrul Centrului Comercial Sugas, va avea o suprafata totala de 510 metri patrati, si a necesitat o investitie totala de 400.000 Euro. Echipa care asigura primirea, consilierea si servirea clientilor va fi formata din 8 consultanti de vanzari.

In Miercurea – Ciuc, relocarea magazinului se va face in cadrul Centrului Comercial TULIPAN din zona pietonala a orasului, ea vizand transferul intregii echipe de 7 oameni intr-un spatiu de 610 metri patrati. Relocarea a fost facuta cu o investitie de 350.000 de Euro.

Ambele locatii pun la dispozitia clientilor pachetul complet de servicii propus de Flanco: Livrarea pana in casa, Programul de fidelitate Mereu Flanco si/sau Garantia All Inclusive disponibila pentru toate produsele comercializate de companie.

Citeste si:
Pozdarie, Hervis: Astazi consumatorii cauta contactul peste tot
Teaser retailArena 2019....


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si